Det er med stor stolthet vi har innledet et samarbeid med en svært ettertraktet foredragsholder. La oss presentere Roger Finjord.

For oss Finnmarkinger er nok Roger Finjord kjent blant de fleste. Øksfjordingen har gjort seg bemerket med sin entusiasme og visdom. En ekte Finnmarking som er stolt av sin identitet. Den tidligere landslagssjefen har nå blitt en ettertraktet foredragsholder og har valgt oss som samarbeidspartner.

 

– Frikant har den entusiasme og engasjement som jeg blir inspirert av. De har ideer som du vet at du aldri selv hadde kommet til å tenkt på. De ser muligheter og detaljer. Kvalitet er summen av de små detaljene. Og der er Frikant suveren, sier Finjord.

 

 

Finjord har holdt over 80 foredrag for blant annet Gjensidige, Telenor, Statoil, Norsk Tipping, Tine, NRK, TV2, Finnmark Fylkeskommune, Tollvesenet. Ja, listen er lang.

 

Målet med vårt samarbeid er å få Roger Finjord ut til flere. Vi blir et kontaktpunkt for henvendelser og avtaler. Muligheten for samhandling under foredrag er også til stede. For eksempel har vi laget en pakke som inneholder foredrag og innspilling av reklamefilm – en perfekt teambuilding-seanse.

 

– Frikant er dyktig til å stille de riktige spørsmålene som får meg til å reflektere. Det handler om alltid å ville bli bedre. Både som medmenneske, leder og som foredragsholder. De utfordrer meg på en helt herlig måte. Ærlig og trygg, sier Finjord.

 

Med disse fantastiske ordene gleder vi oss til å komme skikkelig i gang med dette prosjektet i 2017.

 

 

 

[vc_facebook type=”standard”]

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment