Og det forsterker kinoen som markedsplass. Prøv kinoreklame du også!

Helt siden starten av vårt Frikant-eventyr har vi hatt et samarbeid med Aurora Kino-kjeden. Det betyr at vi har ansvar for innsalg av lokal kinoreklame i Alta, Kirkenes og Vardø.

De ferske kinotallene for 2016 er blitt offentlig – og i Alta løste 55.425 billett på kinoen i fjor. Dette er en økning på 11 % sammenlignet med 2015. Faktisk har ikke kinobesøket i Alta vært bedre siden Tommy Wirkolas “Død Snø” herjet kinolerretene tilbake i 2009. 2016 skriver seg også inn i historien som det nest beste kinoåret i Alta i moderne tid. Det vil si så langt tilbake som vi sitter på besøkstall, som er for de siste 30 årene.

På landsbasis har 2016 også vært et rekordår. Kinobesøket totalt synes å lande på ca. 13,1 millioner besøk, som er det beste kinobesøket på 33 år.

Blir lagt merke til

Vi er utrolig stolt av tilbakemeldingene vi har fått angående kinoreklame. Frikant produserer jevnt og trutt lokale reklamesnutter for bedrifter – og kombinasjonen sosiale medier og kino viser seg å være god. På kino vises reklamen slik den er ment – på stor skjerm og med førsteklasses lyd. Det gir en helt annen opplevelse enn hva du får på en liten mobilskjer. Men sammen blir budskapet forsterket over lengere tid.

Prismessig er kinoreklame svært gunstig. Her snakker vi om å vise din reklame i en omgivelse der folk forventer reklame, med minimalt av forstyrrelser. Og det beste av alt, den vises før hver eneste visning, hver eneste sal, hver eneste dag. I Alta for eksempel vises også de lokale reklamene på to storskjermer i foajeen – i loop, døgnet rundt!

Priseksempel:

15 sekunders film, hver dag i 26 uker:

ALTA: 488 kroner per uke
KIRKENES: 335 kroner per uke
VARDØ: 85 kroner per uke
TROMSØ: 1551 kroner per uke

Pris eks. mva, produksjon og distribusjonstillegg.

LES MER OM KINOREKLAME

 

Filmer som kommer:

20. januar 2017

Marcus & Martinus – Sammen om drømmen

Tenåringsidolene Marcus & Martinus har de siste årene tatt Norge med storm, og nå kommer kinodokumentaren om guttene fra Trofors.

10. februar 2017

Fifty Shades Darker

Bok nummer to i E. L. James’ bestselgende Fifty Shades-serie er nå klar for kinolerretet. Anastasia forsøker å gå videre med livet og glemme den heftige romansen med Christian. Men da en angrende Christian oppsøker henne, kommer de sterke følelsene til overflaten igjen. De innleder et nytt forhold, men denne gangen på mer likeverdige premisser. Mens Christian forsøker å tøyle sine indre dermoner, begynner Anastasia å innse at det finnes sjalu kvinner i hans fortid som vil gjøre alt i sin makt for å rive dem fra hverandre.

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment