Hils på en av årets første nyfødte.

Denne lille gutten var hos meg på nyfødtfotografering i går. Vi fikk tatt mange varierte bilder av han alene, før storesøsknene kom til studioet et par timer ut i fotografering. Vi ønsker, og anbefaler at søsken kommer på slutten av fotograferingen. Da kan vi ha fullt fokus på den lille, og babyen finner lettere roen før fotograferingen kan starte.

2016 var et år med kalenderen full av oppdrag. Vi er både ydmyk og rørt for at så mange ønsker å komme til oss for å forevige de viktige øyeblikkene i livet. Vi jobber alltid for å utvikle oss, og får å kunne gi mest mulig tilbake til våre kunder. Derfor har vi et nytt tilbud til alle vår fotokunder. Alle som kommer på fotografering til oss får 10 % rabatt ved neste fotografering (Gjelder ikke bryllupsfotografering).

Dersom vi skal garantere at vi har ledig tid til nyfødtfotografering er det lurt å bestille time allerede mens man er gravid. Vi har allerede fått en booking til september 2017, så det er altså aldri for tidlig å booke time.

Jeg gleder meg til et nytt spennende fotoår, og ser frem til å utvikle meg videre og utforske nye stilarter.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment