Lille Amanda fikk skinne foran kamera både alene og med sine søsken.

I går var lille Amanda hos meg i studio. Å få fotografere nyfødte gir meg så mye. Ikke bare får jeg foreviget den første tiden av et lite barns liv, men jeg får bli litt kjent med barnets foreldre og søsken, og ikke minst får jeg en god dose babykos. Vi legger opp til en rolig og fin atmosfære i studio, hvor man som nybakte foreldre skal kunne slappe av, mens jeg tar hand om den lille.

Amanda sov godt gjennom hele fotograferingen. Jeg fikk fotografert henne i flere stilarter, med flere antrekk, og jeg fikk prøvd noen av mine nye rekvisitter. Jeg elsker å prøve nye ting, og fyller stadig på med nye props – da både klær, tepper, bamser, kurver, stoler med mer.

Når vi følte vi hadde fått nok bilder av Amanda alene var det tid for søsken- og familiebilder. Legger ved et bilde av Amanda og storesøster Tuva. Tuva var hos oss på nyfødtfotografering da hun var nyfødt – i dag fikk hun trille lillesøster i sin egen dukkevogn.

 

 

Takk for noen veldig koselige timer i studio.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment