“One thing led to another” – og vipps var man en del av “Tommy B-show”.

I mange år har jeg hatt gleden av å jobbe sammen med fantastisk morsomme og kreative mennesker. Dette er ingen unntak. Nå ser det ut til at min debut på en scene nærmer seg, hvis man ser bort fra “Gangnam Style-perioden” for noen år siden. For det er lett å la seg rive med når Altas revykonge, Tommy Berg, planlegger show.

Har samarbeidet en god del med Berg tidligere. Filmet blant annet en av de beste Altarevyene i historien (min mening) i 2016. Vi har den siste tiden laget noen flirfulle internvideoer til DNB, så hvorfor ikke fortsette?!

Med på laget er revykompisene Jan Gunnar Evertsen og Bjørn Fermann. Dette er gutter/menn med solid erfaring og lokal revystjernestatus. Morsomt å få leke med “de store gutta”. Vi planlegger nå et knallsterkt sammensatt humorshow. Det er utrolig hvor mye gullstoff disse guttene har samlet opp gjennom årene. “Best-of-arkivet” er rikholdig og av høy klasse.

“Tommy B” er faktisk en karaktér som ble laget i forbindelse noen reklamefilmer for AMFI Alta i 2011. Jeg produserte disse sammen med Tommy. – Hæftig shit du ikke kan forstå, AMFI Alta kutter priser nå! En hiphop-karakter uten de helt store sangferdighetene. Dette var planlagt. Eh!?

Vi jobber nå på spreng for å sette opp showet. Flere av de beste nummerne pusses litt på, samtidig som vi tenker nytt. Vi gleder oss stort til å presentere dette og er store optimister for at dette faller i smak!

Vi gleder oss til fredag 3. og lørdag 4. mars på Studenthuset City Scene. Kommer du?

 

~ Frank Rune

 

BILLETTER SELGES HER:

[no_button size=”” style=”” text=”KJØP BILLETT FREDAG” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” icon_position=”right” icon_color=”” icon_background_color=”” icon_background_hover_color=”” link=”https://www.aurorabillett.no/billett/?showId=725270″ target=”_blank” color=”” hover_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” border_width=”” font_size=”” font_style=”normal” font_weight=”” margin=”” padding=”” border_radius=””]

 

[no_button size=”” style=”” text=”KJØP BILLETT LØRDAG” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”” icon_position=”right” icon_color=”” icon_background_color=”” icon_background_hover_color=”” link=”https://www.aurorabillett.no/billett/?showId=725275″ target=”_blank” color=”” hover_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” border_width=”” font_size=”” font_style=”normal” font_weight=”” margin=”” padding=”” border_radius=””]

 

Denne superhelten kommer nok garantert til showet:

 

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment