Fine lille Ida fikk være min prøvekanin på nyfødtfotografering med ekte blomster. 

 

I dag hadde jeg dette herlige søskenparet i studio. Det tok over en time før jeg knipset det første bilde av Ida. Hun ville ikke sove med det første, og mammaen forsto fort hvorfor vi setter av så god tid til denne type fotografering. Når hun først falt i søvn fikk vi tatt mange fine bilder.
Ida fikk være først ut til å prøve ekte blomster som en del av nyfødtfotografering. Dette er noe vi nå tilbyr alle våre kunder. Dersom du ønsker ekte blomster må dette avtales i forkant av fotograferingen, og det vil komme i tillegg til prisen for standard nyfødtfotografering.

 

Jeg fikk også tatt bilder av Ida sammen med storebror Jonathan. Under ammepausen til lillesøster fikk Jonathan noen minutter foran kamera alene.

 

“Lille Ida ville være sjef i dag og ikke gjøre helt som planlagt (sove), men flotte Cecilia var så flink og tålmodig, og fikk både meg og lillemor til å føle oss trygge og avslappet. Hun byssa, kosa og knipset om en annen i mange timer. Tusen takk for at du ikke bare er en dyktig fotograf, men også et varmt, herlig menneske med et hjerte av gull”

 – Mamma til Ida

 

Jeg får ikke sagt nok hvor glad jeg er i denne jobben! Tilbakemeldinger som denne gjør meg ydmyk, rørt og varm om hjertet. Tusen takk!

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment