Dagens lille nurk kom hele veien fra Kautokeino for å bli fotografert.

Jeg har sagt mange ganger hvor glad jeg er for å få fotografere så mange herlige nyfødte.
Når man har bært på den lille i så mange måneder, og han eller hun endelig er her, så er det godt å kunne slappe av hjemme og bare bli kjent med den lille. Likevel er det mange som velger å ta en liten pause fra denne bobla for å forevige den første tiden av barnets liv hos en fotograf. All ære til alle dere som klarer å komme dere ut på dette ærende så raskt etter fødselen. Takket være dere får jeg jobbe med det jeg elsker! Tusen takk for det.

Dagens gjest sov så godt, og jeg fikk prøve ut noen av mine nye rekvisitter.
Det er godt å kunne variere og skape nye uttrykk gjennom bildene. Jeg lar alltid foreldre være med å velge hvilken stil de ønsker på bildene, blått og grått var dagens hovedfarger.
Nå er jeg spent på hvilket navn lillebror fra Kautokeino får. Takk for koselige timer i studio.

~ Cecilia

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment