Sett av 27. mars (Hammerfest) eller 28. mars (Alta) – for da er du invitert til Motivasjonsdagen.

 

Sammen med Finnmark Dagblad arrangerer vi Motivasjonsdagen 2017 – både i Hammerfest og Alta. Gi deg selv et velfortjent pusterom. Få med deg både motiverende og lærerike foredrag fra en av landets mest inspirerende foredragsholdere.

Fjorårets prestasjonskurs med Jens H. Quanvik ble så godt mottatt at vi nå sikter enda høyere. Quanvik tar med seg to av sine kolleger fra Salgstinget, samt at “vår egen” Roger Finjord skal bidra til at programmet blir intent mindre en imponerende. Og vi arrangerer både i Hammerfest (27. mars) og Alta (28. mars) på Scandic Hotel.

Vi har tilpasset det slik at flest mulig har anledning til å delta. Vi starter kl. 16.30 med en liten matbit før vi starter opp. Kvelden avsluttes med en fullverdig middag.

Les hele programmet på motivasjonsdagen.no

 

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment