Fikk mange herlige timer i studio med en nydelig lillebror på 13 dager og hans skjønne storesøster.

Det at nyfødtfotografering gjerne varer i flere timer gir meg muligheten til å bli ekstra kjent med kundene mine. Det er så godt når praten sitter løst, og jeg føler at kundene mine kan slappe av i mitt nærvær. Jeg sier ofte at jeg elsker denne jobben. Men når jeg er i studio, sammen med nybakte foreldre, stolte storesøsken og nydelige små nyfødte, så føles det ikke som jobb. Jeg gjør jo det jeg trives best med. Takk for at dere gir meg muligheten til å leve ut drømmen.

I forkant av hver fototime spør jeg alltid om hva kunden har sett for seg, hvilke utrykk de ønsker i bildene, om det er spesielle farger eller rekvisitter de ønsker å bruke. Stortsett alltid får jeg til svar at dette har jeg kontroll på, og at jeg kan bestemme som jeg vil. Den tilliten jeg får er så god, og den gir meg muligheten til å hele tiden prøve nye ting og utvikle meg videre. Tusen takk!

 

“Tusen takk for mange fine og trygge timer hos deg i dag, både for mamman, søstra og lillebror”

– mammaen

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment