Vi fotograferer barna i deres rette element. Lek, engasjement og ekthet er stikkordene. 

I løpet av året har vi mange barnehagefotograferinger, og hovedsaklig tar vi bilder på våren og høsten. I år har vi også hatt ganske mange på vinterhalvåret. Vi fotograferer bare utendørs, og det er derfor mest gunstig å gjennomføre fotograferingen når snøen har smeltet, og været er mer stabilt. Vi tar gjerne bilder på vinteren, men det kan være en risiko å booke barnehagefotografering denne årstiden. På våren og høsten slipper man også å ha på seg så mye klær. Vi finner dog alltid en løsning, slik som i denne barnehagen. Vi fant et lunt sted for portrettbildene, og da var det helt greit å ta av seg den tykke vinterdressen en liten stund. Når det ikke er altfor kaldt kan man la barna leke litt i fine strikkaklær eller lignende, før de får på seg vinterdressen igjen.

For oss handler barnehagefotografering om å være i ett med barna. Vi blir med i leken, engasjerer oss og prøver å fange barna i deres rette element. Vi tar portrettbilder av barna, deretter lar vi dem gjøre det de kan best, nemlig leke! Slik får vi ekte, livlige bilder.

Vi er nå fullbooket med barnehagefotografering frem til høsten, men vi har ennå noen ledige datoer i september og oktober. Ta kontakt med oss dersom din barnehage ønsker fotografering før vinteren slår til igjen 🙂

– Frank Rune og Cecilia

 

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment