Roger Finjord har nå forsterket sin kunnskap om prestasjonskultur. Og nå satser vi på ledelsesutvikling.

Roger Finjord kan nå offisielt kalle seg for Elitecoach etter er en to-årig utdannelse i regi Olympiatoppen. Utdanningen omfatter en rekke ledelsestemaer, så som utvikling av prestasjonskulturer, kommunikasjonsferdigheter, idrettspsykologi, konflikthåndtering, team og relasjoner, kommunikasjon og makt, organisasjonsverdier og selvinnsikt/selvutvikling.

Han har beigestret og imponert med sine engasjerte foredrag om viktige tema som lederskap og samspillet mellom mennesker. Med Elitecoaching-utdanningen sin på toppen ser vi store muligheter mot næringslivet og ledelsesutvikling.

ORGANISASJONSUTVIKLING I GAMVIK

Finjord var nylig to dager i Gamvik på oppdrag for kommunen. Sammen med ledergruppa ble det et innholdsrikt program. Forelesninger, gruppearbeid, parsamtaler, casearbeid og teamkonkurranser med både sosialt og faglig utgangspunkt.

– Roger var meget godt forberedt. Det ble oppfattet som respekt overfor oss. Selv om de minst fotballinteresserte stusset litt innledningsvis på hvor sterk fotballmetaforen var og hvordan dette ville bære av sted, så glemte de det etter hvert da opplegget ble meget relevant for oss, sier rådmann Ellen Beccer Brandvold.

– Det ble satt stor pris på at opplegget var så konkret og med så relevante eksempler som har stor overføringsverdi for oss. Vi ble raskt enige om hvor viktig det er at vi alle opptrer slik at kollegaene gleder seg til å treffe oss igjen i morgen. Videre at vi alltid må ha fokus på å gjøre hverandre gode, oppsummerer hun.

Vi jobber nå med flere spennende løsninger innen ledelsesutvikling. Ta kontakt om du er nyskjerrig!

LES MER

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment