Det er omtrent ett år siden vi innledet et samarbeid med Roger Finjord.

 

Vår oppgave er å selge og koordinere Finjords foredragsvirksomhet. Vi ble en del av “det gode laget”. Og for et år det har vært. Både tilbakemeldinger og etterspørsel har vært overveldende. Finjords særegne fortellerinnlevelse har imponert publikum.

 

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg ble så rørt og så glad. Tror jeg er blitt forelsket.

Sitat, deltaker.

 

Dette var kanskje en av de tilbakemeldingene vi husker best “på sparket”. Selfies, lapper og klemmer. Utrolig hyggelig å se mennesker som lar seg berøre, inspirere og smile underveis og etter foredragene. Ikke rart vi nesten kan gi “fornøydhetsgaranti”?!

Det har ikke vært helt fritt for “selfies” etter endt foredrag.

 

Både hit og dit

En rammeavtale med abeidstakerorganisasjonen Delta har sørget for en god del reising, men også nærmiljøet har sett verdien av Rogers talegave. Monasalongen, Joker i Hammerfest, Alta kommune, NRK, NRS, VisitAlta er blant flere som har booket “Jakten på det gode laget”. Det er faktisk noen som har booket foredraget tre (!!) ganger på ett år. Nydelig.

Og i 2018 er det allerede booket tur til Hammerfest, Tromsø og mest sannsynlig en ny tur til “det blide Sørlandet”.

Flekkefjord kommune ble besøkt i november 2017. Foto: Frank Rune Isaksen

 

Samarbeid og utvikling

Foredraget “Jakten på det gode laget” har trollbundet publikum i både små og store organisasjoner. Vi mener budskapet gjelder for alle mennesker. Alltid. Han belyser viktige tema som alvoret i lederskap og samspillet mellom mennesker.

Vårt samarbeid gjør det mulig å kombinere foredrag og video for “det lille ekstra”. Det har vi gjort både i Flekkefjord og Gamvik kommune. Under vil du se resultatet da vi ba ledergruppa i Gamvik kommune fortelle med stolthet hvorfor de bor her. Dette var en del av opplegget på hele tre samlinger, der vi avsluttet med filmproduksjon. Se resultatet under:

 

Foredrag med film fremhever budskapet på en god måte. Dette er en løsning vi er svært stolte av og det gir noe ekstra igjen. Spør oss gjerne om tilbud på en slik løsning.

 

Det kommende år

Vi føler fortsatt det er mange som ikke har opplevd Finjords foredrag. Vi vil nå ut til enda flere i 2018. Det jobbes med nye foredrag, flere foredragsholdere og spennende pakker som forsterker det hele. Vi sikter høyere og bredere. Ledelsesutvikling, coaching og opplevelser. Det er bare å følge med.

Vi avslutter med en hilsen fra Roger (Advarer mot litt selvskryt her):

Ett år i samarbeid med Frikant er over. Et fantastisk kjekt år! Frank Rune og Cecilia er profesjonell og nytenkende. De leverer på øverste hylle – hver gang! Jeg er stolt over å være med på Frikant sitt lag!

Gjennom mine foredrag har det vært veldig inspirerende å få møte mennesker over hele landet. Fra Gamvik i nord til Flekkefjord i sør. Ansatte i store og små bedrifter og organisasjoner. Takk for den flotte måten jeg har blitt tatt imot. Takk for at dere ville høre om Garderobelukta, Kultur, Identitet og Stolthet.
Det har gjort meg ydmyk og svært stolt!

I 2018 skal nye mennesker besøkes med foredraget «Jakten på det gode laget». Og et nytt foredrag er også straks klart. Helt nye historier, men fortsatt med et ønske om å berøre både lattermuskelen og hjertemuskelen. Nye tema som Tillit, Lojalitet og Endring skal blant annet berøres, men jeg kan love at det fortsatt handler om de gode relasjoner mellom mennesker!
Kanskje møtes vi i 2018?

Hilsen Roger

 

Ønsker du å vite mer om foredragene?

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment