Skip to content

Roger Finjord

Vi tror nesten ikke du finner en bedre mann til å prate om menneskelige relasjoner, det å ta vare på hverandre og bygge lagfølelse på arbeidsplassen. Roger er engasjert, ærlig og ekte. Med sin blanding av humor og visdom fengsler han sitt publikum. Må oppleves!

Jakten på det gode laget

Et foredrag som både gir deg humoristiske historier, og samtidig tar deg med inn i alvoret i lederskap og samspillet mellom mennesker. Humør og seriøsitet går hånd i hånd gjennom foredraget når det snakkes om røtter, stolthet og identitet.

VIKTIGE TEMA:
  • Humør og seriøsitet. To sider av samme sak
  • Garderobelukta
  • Raushet
  • Unne og beundre
  • Kultur og identitet
  • Stolthet av røtter, jobb og drakt
  • Hva ser vi etter i hverdagen.
  • Hva er ditt bidrag?
  • Viktigheten av et klapp på skuldra​

For booking, send e-post til fri@frikant.no

ROGER FINJORD

Tilbakemeldinger

I forbindelse med Næringsforeningens Leder & HR-dag, var Roger Finjord en av arrangementets foredragsholdere. I 45 minutter trollbandt han et lydhørt og begeistret publikum på en sjeldent humørfylt, gripende, engasjert og veltalende måte! Roger har en helt spesiell evne til å begeistre og fange sitt publikum! Dette var fantastisk! Toppscore og alltime high til en fremragende formidler!! Roger og hans samarbeidspartner er også svært profesjonelle og ryddige i forhold til avtaler, tilbakemeldinger etc – i tillegg til at de er svært hyggelige personer å samarbeide med! Anbefales på det varmeste!
Ingeline Kaldestad
Næringsforeningen Haugalandet
Økoråd Gruppen gjennomførte Høstsamlingen 2021 i Vesterålen. I den sammenheng hadde vi invitert Roger Finjord til å holde et foredrag på Hurtigrutens hus på Stokmarknes. Alle som var til stede fikk en opplevelse for livet. Rogers evne til å formidle betydningen av menneskelige relasjoner og at vi alle kan utgjøre en forskjell i livet til de vi har rundt oss må oppleves. Det var mange som måtte i øyekroken og tørke vekk en tåre eller to, - både av latter men også av det dypeste alvor.
Geir-Arne Mathisen
Daglig leder, Økoråd Gruppen AS
Gjennom 25 år som lærer i Bodø, er dette det beste foredraget jeg har hørt. Nært, hysterisk artig og rørende. Aldri hørt så mye latter og snufs i Stormen.
Ingvild Næss
lærer, bodø
- Vi har aldri fått noe i nærheten av samme feedback på våre eksterne foredragsholdere noen gang. 96 % av deltagerne ga Roger en maksimal score på vår spørreundersøkelse i etterkant av arrangementet.
Stian Thorsrud
Siemens
Fantastisk! Roger er en mildt sagt engasjerende foredragsholder og det er umulig å være uberørt etter en time i hans selskap. Han beveger seg sømløst mellom humor og alvor og sørger for både latterkuler og refleksjon. Historiene oppleves ekte og nære, men aldri utleverende. Rogers foredrag egner seg like godt i en mindre gruppe som på de store konferansescenene, og jeg kan ikke skjønne annet enn at de kan leveres med «alltid fornøyd»-garanti!
Silje Ingebrigsten
Alta Kraftlag
Roger traff publikummet midt i hjertet og oppnådde topp score på evalueringen.
Liv Dalsegg
Surnadal Sparebank
Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg ble så rørt og så glad. Tror jeg har blitt forelsket.
Tillitsvalgt
arbeidstakerorganisasjon Delta
Roger Finjord må være en av Norges beste foredragsholdere! 3. gang jeg hører ham - like begeistret!
Hege Yli Melhus Ask
Gjensidige

Her er noen flere foredrag:

Å prestere på en torsdag

Hvorfor er det slik at noen ofte klarer å gjenskape gode prestasjoner, mens andre sliter med det samme? Hvordan skape en kultur for prestasjon i hverdagen. Kan DIN bedrift prestere på verdensklassenivå? Selvsagt er svaret ja!

Kultur og identitet

Fokus er på dypdykk innenfor utvalgte tema fra “Jakten på det gode laget”. Involvering av deltakerne. Refleksjon over egen praksis. Stolthet over egen arbeidsplass. Mål om at den enkelte ansatte bli bedre kjent med seg selv.

Ledelse mot verdenstoppen

Hvordan bruke kulturbevisst ledelse som verktøy. Konstant utviklingsfokus og dyrking av talentet. Hvordan lede primadonnaer. Konflikthåndtering – veien videre.