Foredrag med Roger Finjord

Det finnes selvfølgelig tusenvis av gode foredragsholdere her i landet, men vi mener at Finjord er en av de beste. Han underholder og motiverer. Med sin blanding av humor og visdom, fengsler han sitt publikum.

Et foredrag med Roger inneholder humoristiske historier, og tar deg samtidig inn i alvoret i lederskap og samspillet mellom mennesker. Humør og seriøsitet går hånd i hånd gjennom foredraget når det snakkes om røtter, stolthet og identitet. Finjord tilpasser sine foredrag mot publikum, uten å miste sin særegne fortellerinnlevelse.

Viktige tema:

Humør og seriøsitet. To sider av samme sak
Garderobelukta
Raushet
Unne og beundre
Kultur og identitet
Stolthet av røtter, jobb og drakt
Hva ser vi etter i hverdagen. Hva er ditt bidrag?
Viktigheten av et klapp på skuldra

  • Roger Finjord må være en av Norges beste foredragsholdere! 3. gang jeg hører ham - like begeistret!
    Hege Yli Melhus Ask, Gjensidige
  • Roger Finjord snakker så du tror på han.
    Øyvind Brenne, VG
  • Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg ble så rørt og så glad. Tror jeg er blitt forelsket.
    Tillitsvalgt, Delta
Han underholder og motiverer. Med sin blanding av humor og visdom har Finjord blitt en svært ettertraktet foredragsholder.

ROGER TILPASSER SINE FOREDRAG MOT PUBLIKUM


Her er noen populære foredrag:

Jakten på det gode laget

Et foredrag som både gir deg humoristiske historier, og samtidig tar deg med inn i alvoret i lederskap og samspillet mellom mennesker. Humør og seriøsitet går hånd i hånd gjennom foredraget når det snakkes om røtter, stolthet og identitet.

Å prestere på en torsdag

Hvorfor er det slik at noen ofte klarer å gjenskape gode prestasjoner, mens andre sliter med det samme? Hvordan skape en kultur for prestasjon i hverdagen. Kan DIN bedrift prestere på verdensklassenivå? Selvsagt er svaret ja!

Kultur og Identitet

Fokus er på dypdykk innenfor utvalgte tema fra “Jakten på det gode laget”. Involvering av deltakerne. Refleksjon over egen praksis. Stolthet over egen arbeidsplass. Mål om at den enkelte ansatte bli bedre kjent med seg selv.

Ledelse mot verdenstoppen

Hvordan bruke kulturbevisst ledelse som verktøy. Konstant utviklingsfokus og dyrking av talentet. Hvordan lede primadonnaer. Konflikthåndtering – veien videre.

BOOK ROGER NÅ! E-POST: fri@frikant.no


Send oss en e-post til fri@frikant.no eller ring Frank Rune på tlf. 977 21 140.