NYFØDTFOTO

Å forevige den første tiden i et
barns liv er gull verdt!
Bittesmå hender, føtter, delikate øyevipper og varierende hårfrisyrer.
Vi ønsker for alltid å huske hvordan de var akkurat da. Plutselig har de blitt store!
Den magiske tiden
Det er noe helt magisk med denne tiden. Noe så vakkert og skjørt, som en aldri får igjen. Da er det fint å ha minnene fra en nyfødtfotografering å se tilbake på.
Gratis babyfotografering
De små som kommer på nyfødtfoto hos oss får gratis babyfoto når de er 6 måneder (verdi 1590,-)
Digitale filer eller bildeprodukter kjøpes i etterkant.

Denne alderen er magisk å fotografere. Mye har skjedd siden den tiden de var helt ny i denne verden. Kanskje sitter den lille selv, ligger fint på magen og holder hodet, griper sine egne tær. På denne tiden viser gjerne barna mer av sin personlighet med fine smil og varierte ansiktsutrykk.

Fotograferingen er forbeholdt babyfoto av den lille, og kan ikke byttes ut mot familie, søsken, eller ettårsfoto. Vi setter av 30 minutter.
Om fotograferingen
Nyfødtbildene bør tas i løpet av de 14 første dagene etter fødselen, helst så tidlig som mulig. Det hender at noen ønsker å komme senere enn dette, og vi sier ikke nei til det, men da kan vi ikke garantere at man får de harmoniske, rolige bildene av en sovende baby som man håper på. I løpet av de første ukene har barnet fortsatt det helt spesielle nyfødtutseende, de sover ofte tungt og er lett å forme slik man ønsker for bildene. Vi har ofte ventetid i studio, dersom man booker når babyen er født kan vi ikke garantere at vi har ledig tid før babyen har blitt for stor. Vi setter av 2-3 timer til fotograferingen slik at vi har nok tid til at den lille finner den roen som trengs for å skape de gode bildene.
Vår høyeste prioritet under fotograferingen er barnets trygghet og velvære. Vi gjør alt vi kan for at barnet skal oppleve dette som en trygg og god opplevelse. Vi bruker god tid til å få babyen til å sovne – alt vi gjør foregår på babyens premisser. Vi har alltid mange idèer til ulike stillinger og oppsett og sørger for at vi finner de som passer babyen best. Viser barnet ubehag i en spesiell stilling går vi videre til en annen som barnet finner behagelig. Vi har det varmt og godt i studio og rommet fylles med rolig musikk for en harmonisk atmosfære. Vi har god erfaring på dette feltet og disse elementene, samt god tid, er vesentlig for en vellykket og god nyfødtfotografering. Vi setter av god tid til skiftepauser og ammepauser.
Hva må vi ha med?
Vi har alt som trengs for å gjennomføre fotograferingen, men ønsker dere å ha med egne rekvisitter som kurver, tepper, luer, hårpynt, bamser etc. så er det helt i orden. Det er veldig fint med et personlig preg på bildene. Vi bruker den første tiden til å planlegge timen sammen, slik at dere også får gitt uttrykk for hva dere ønsker og forventer.
Noen gode tips:
Vi fotograferer ofte babyen med bleietruse eller uten klær. Det er derfor fint om dere passer på at barnet ikke har på stramme klær som lager tydelige merker i huden.
Søskenfoto
Mange ønsker fotografering sammen med søsken. Det er ingen problem, vi tar gjerne bilder av den nyfødte sammen med søsken og foreldre.

Vi ønsker og anbefaler at søsken kommer til studioet mot slutten av fotografering. Under fotografering av den nyfødte ønsker vi ro for den lille, og spente storesøsken kan ofte være med å skape uro, noe som kan resultere i at vi ikke får de nyfødtbildene vi er ute etter.