Bryllupsfoto

Vi elsker øyeblikket. Mennesket. Mulighetene. Det å skape noe. Med en lidenskap for fotografi, føler vi oss rødmende priviligert om vi får ta del i deres store dag. La oss bli bedre kjent!

Våre bryllupspakker

_FRI0128 (Tilpasset)

HEL DAG

La gjestene nyte dagen med øynene, mens vi fokuserer bak kamera.
Vi følger dere «fra morgen til kveld» – foreviger alle de små og store detaljene. Den ultimate pakken for dere som ønsker den dekningen dagen fortjener.  10 timer.

 • Planleggingsmøte
 • Forberedelsene og vielse
 • Brudebilder og festen
 • 300 bilder levert som digitale filer

40.000,-

_FRI3385 (Tilpasset)

HALV DAG

Vi følger bruden til frisøren. Foreviger puls, skopuss og de siste taleforberedelser hos brudgommen. Vielsen blir grundig dokumentert etterfulgt av brudebilder på forhåndsbestemt lokasjon. 6 timer. Ikke mulig å bytte forberedelser med fest.

 • Planleggingsmøte
 • Frisør og forberedelsen
 • Vielse og brudebilder
 • 150 bilder levert som digitale filer

32.000,-

_FRI2027 (Tilpasset)

PORTRETT + VIELSE

Vi dokumenterer vielsen i tillegg til de offisielle brudebildene. Etter vielsen tar vi som regel bilder av brudepar og familie, før vi drar til bestemt lokasjon for brudebilder. 

Ca. 3 timer

 • Planleggingsmøte
 • Vielse
 • Brudebilder
 • 100 bilder levert som digitale filer

28.000,-

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Tilbakemeldinger

FØRR EN DAG!!! Bryllupp skal i beste holdbarheit fryses, slik at man kan ta å hente ut små bita i all å evi tid, å nyte å berike alle fra den viktigste dagen. Frank Rune, wow... Førr en fotograf, vi hadde forhåpninge te dagen. Vi hadde ønska te dagen. Å Frank Rune tok oss me på et fotografisk himmelrike, stappa me orginalitet å kreativitet. Vi brukte tellome en motorsykkel i mange anledninge. vi e så takknemli før at vi klarte å skaffe akkurat Frikant te den dagen. No kan vi dele, vise, dyrke den deilie følelsen den store dagen ga oss. I all å evi tid vil dem bli en del av vårres dag. Skal du gifte deg? å du tenke pris osv, da kan vi VARMT anbefalle Heldagsfotografering.
Daniel og Karianne Molund
ALTA​
Vi valgte Frikant som fotograf til bryllupet vårt, noe vi er veldig glade for! I kirka hadde vi to fotografer, for å få med alle detaljer og øyeblikk. I tillegg bestemte vi oss også for å ha fotograf hele dagen, noe som viste seg å være gull verdt. Vi har hørt så mange som har sagt at de angrer på at de ikke har hatt fotograf hele dagen, derfor var valget ganske enkelt. Det var så deilig å slippe å bekymre seg for om noen tok bilder av kaka, gjestene, dansen, gavene osv. Frank Rune tok seg jo av dette, og man la nesten ikke merke til at han var til stede en gang. Han har fanget mange fine øyeblikk, og vi sitter igjen med hundrevis av fine bilder fra hele dagen. På kvelden rigget han også til en fotoboks. Dette slo virkelig godt an blant gjestene! Her fikk de lov til å slå seg løs med forskjellige rekvisitter og selvutløser, og det ble mange morsomme bilder. Etter at han pakket den ned, var det mange som spurte etter den og hadde lyst til å ta flere bilder. Synes dette var en fin variant, i stedet for "vanlige" oppstilte bilder. Kan anbefale Frank Rune og Frikant på det varmeste! En av de beste investeringene til bryllupet, han gjorde dagen komplett!
Jan-Vidar og Hege Therese
ALTA