Bryllupsfoto

Lidenskapelig opptatt av øyeblikkene

Vi elsker øyeblikket. Mennesket. Mulighetene. Det å skape noe.
Med en lidenskap for fotografi, føler vi oss rødmende priviligert når vi får ta del i deres store dag. La oss bli bedre kjent!

Heldagsfotografering

La gjestene nyte dagen med øynene, mens vi fokuserer bak kamera. Vi følger dere «fra morgen til kveld» – foreviger alle de små og store detaljene. Den ultimate pakken for dere som ønsker den dekningen dagen fortjener. Ca. 10 timer.

Forberedelsene og vielse
Brudebilder og festen
Minimum 300 bilder

Kr 25.000,-

inkl. mva

Halvdagsfotografering

Vi følger bruden til frisøren, følger utviklingen. Foreviger puls, skopuss og de siste taleforberedelser hos brudgommen. Vielsen blir grundig dokumentert etterfulgt av brudebildefoto på forhåndsbestemt lokasjon. Ca. 6 timer. Ikke mulig å bytte forberedelser med fest.

Frisør og forberedelsen
Vielse og brudebilder
Minimum 150 bilder

Kr 16.500,-

inkl. mva

Vielse + Brudebilder

Vi dokumenterer vielsen i tillegg til de offisielle brudebildene. Etter vielsen tar vi som regel bilder av brudepar og familie, før vi drar til bestemt lokasjon for brudebilder. Enten utendørs eller i studio. Eller kanskje begge deler? Ca. 3 timer

Vielse
Brudebilder
Minimum 100 bilder

Kr 12.000,-

inkl. mva

Vilkår og betingelser:

BOOKING

Bookingen skal skje via e-post eller gjennom kontaktskjema som du finner på nettsiden. Vi liker at alle henvendelser kommer skriftlig, men det er bare å ringe oss om dere lurer på noe før bestilling av fotograf.

Vi fakturerer oppdraget etter at dere har fått alle bildene. Per i dag tar vi ikke et depositum ved bestilling. Vi har derimot et avbestillingsgebyr om dere ombestemmer dere etterpå.

AVBESTILLING

Om dere ønsker å avbestille fotograf, MÅ dette gjøres senest to måneder før bryllupet. Hvis ikke blir dere fakturert 3.000 kroner inkl. mva. Det tilkommer et fakturagebyr på 62,50 kroner.

LEVERING OG KVALITET

Dine bilder vil bli ferdig digital behandlet etter fotografens stil. Dere vil få alle bildene som digitale filer i JPG, både i print- og nettkvalitet. Nettversjonene vil bli tilsendt via dropbox for øyeblikkelig nedlasting. Printversjonene vil bli levert via en USB minnepenn, sammen med nettversjonene. Levering vil skje mellom 4 til 8 uker etter bryllupet. Vi ønsker å levere før denne fristen, men i høysesongen kan det ta opptil 8 til 10 uker før alt er levert.

LAGRING

Frikant lagrer deres bilder som høyoppløselige filer i minimum 12 måneder. Dere har ansvar for å ta ekstra kopier av filene dere har mottatt.

BRUKSRETTIGHETER

Fotografen har alle rettigheter til bildene vi leverer. Det betyr at vi kan bruke bildene til egen markedsføring om vi ønsker det. Vi respekterer deres privatliv, så om dere ikke ønsker at bildene blir offentliggjort, må dere gi oss beskjed. Dere har rettigheter til privat bruk og kan ikke videreselge bildene. Det er ikke lov å lage nye utsnitt, redigere bildene i f.eks Photoshop eller bruke Instagram-filter uten tillatelse fra fotograf. Bruk på sosiale medier er tillatt mot kreditering av fotograf. Pass på at bildene ikke blir endret i form av utsnitt evt. bruk av filter.

PRINTRETTIGHETER

Dere har alle rettigheter til å printe bildene hvor enn dere ønsker, også albumproduksjon. Om dere er nødt til å lage nye utsnitt på grunn av formatet på printflaten, ta dette opp med en fagperson. Ikke nøl med å ta kontakt med oss om denne problemstillingen oppstår.

FORCE MAJEURE

“Bank i bordet”. Dette har aldri skjedd. Men om det på noen måte skulle skje noe som gjør at vår fotograf ikke kan stille opp, gjør vi vårt ytterste for å finne dere en ny fotograf. Er denne fotografen ikke ansatt av oss, kan vi ikke garantere avtalt pris – det er opp til ny fotograf å bestemme prisen. Dette gjelder altså situasjoner utenfor menneskelig kontroll.